Marchiza o torta enorm de gustoasă în componența sa are două blaturi din pandespan combinate mac și vișină iar crema este preparată din frișca naturală cu un gust fin de cafea.
Bisquit cu fructe are în componență sa pandespan alb,crema din frișcă cu smîntînă iar fructele rămîn la descreția dumnevoastră(vișină,banana,capsuna).
Catifeaua roșie (red velvet)- chec îmbibat cu sirop de vișina și mascarpone
Fistik cu capșună - pandespan cu gust de capșună și cremă fiartă cu fistik
Esterhazy - blat din nucă cu strat intermediar de cremă bazata pe lapte de cocos și migdale.
Trufel cu vișină - brauni din ciocolată cu vișină, strat crocant din napolitane albe,muș de vișină cu ciocalată albă și scorțișoară.
Ursuleț - blat cu miere,ciocolată naturală belgiană și crema fiartă.
Prințul negru are în componența pandespan de ciocolată combinat cu frișcă naturală și vișină.
Praline de ciocolată- pandespan de ciocolată combinat cu cremă nutella și alune.
Poianița verde- blat pufos cu o notița de spanac cu cremă pe baza de iaurt natural cu bucatele de capșună